Text

Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

Button
Text

Lastebilverksted


Hos Sand-Tec har vi en egen service- og reparasjonslinje for tunge kjøretøy på over 7.500 kg. Vi disponerer 1000 m² i en isolert industrihall som dedikeres til tungbilvirksomhet.


Hos Sand-Tec settes yrkesbiler i sentrum


Sand-Tec er opptatt av å redusere ståtiden og sørge for at tiden din lastebil tilbringer på verksted skal være så effektiv som mulig. På den måten kan du som yrkessjåfør bruke tiden din på å være produktiv på veien. Derfor har vårt 1000 m² store verkstedlokale store porter og god mulighet for gjennomkjøring. Dette gir effektiv og smidig service, og våre medarbeidere får god mulighet for å utføre effektive kontroller av din lastebil.


Topp moderne utstyr


Hos Sand-Tec har vi investert i moderne utstyr fra velkjente og kvalitetssikrede leverandører som MAHA, VDO, Corghi, Stenhøj, AC Hydraulic og flere. Vi disponerer også en MAHA bremseprøver som kan betjene selv de mest ekstreme sporvidder som finnes på norske veier, også spesialtransport og utstyr bredere enn tre meter.


Kontakt oss i Sand-Tec


Har du spørsmål om våre tjenester eller behov for mer informasjon om vårt lastebilverksted? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat! Du finner vår kontaktinformasjon her.

Image
Mann i arbeidsdress som holder frem en bilnøkkel med den ene armen
Text

Sand-Tec AS


Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

 

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

 

Org. nr.: 984 133 081

Text

Kontakt oss

Form2
Navn
Navn er påkrevd
E-post
E-postadresse er påkrevd
Melding
Vennligst skriv en melding. Feltet er påkrevd
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon