Text

Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

Button
Text

Service

Text


Har du problemer med bilen eller trenger en rutinemessig kontroll og kvalitetssjekk av ditt kjøretøy? Sand-Tec tilbyr service på og reparasjoner av personbiler, yrkesbiler, tungbiler og vogntog.


Er det tid for EU-kontroll? Vi er ditt kontrollorgan i Nord-Odal og utfører EU-kontroll på person- og varebiler, busser, lastebiler, herunder spesialtransport, og andre yrkesbiler. Les mer og bestill 

EU-kontroll for lastebil og EU-kontroll for personbil.


Ditt serviceverksted i sør-Hedmark


På daglig basis er vi fire ansatte som håndterer en stor og stabil kundekrets. Våre ansatte har mye fagkunnskap og bred erfaring med både store og små oppdrag. Sand-Tec har den erfaringen og kompetansen som skal til for å gi deg den beste servicen.


Våre servicetjenester


Vi utfører Bosch laser firehjulskontroll med justering av for- og bakstilling, samt etterfylling og reparasjon av AC-anlegg. Dessuten tilbyr vi oljeskift på automatgirkasser, inkludert rensing og flushing av kretsløp, samt utskiftning av all olje. Vi utfører også montering og reparasjon av motor og kupévarme, samt understellsbehandling med  profesjonell rustbeskyttelse. For analyse av servicestatus benytter vi diagnoseverktøy fra ledende leverandører som TEXA, Autologic og Bosch.


Kontakt oss i Sand-Tec


Har du spørsmål om vårt servicetilbud eller andre spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende prat!

Du finner vår kontaktinformasjon her.

Image
Blå lastebil med tomt lasteplan inne i verksted
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon