Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Flushing av automatgirkasse

Med stadig flere automatbiler ute på veiene, vokser behovet for flushing av automatiske girkasser. Dette bør gjøres regelmessig for å forhindre at det blir behov for mer omfattende reparasjoner. Ved vårt verksted på Sagstua i Nord-Odal flusher vi mange girkasser i løpet av et år, og tar gjerne imot flere.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille time ved vårt verksted på Sagstua i Nord-Odal

Rengjøring av girkassen

Det er mange funksjoner og mye finmotorikk i automatiske girkasser, og det er derfor viktig at disse rengjøres jevnlig. For at girkassen skal bli helt ren må alle 10-20 literne med olje skiftes ut. Det gjøres ved

flushing; en gjennomspyling av girkassen hvor all oljen skiftes ut. 

Les mer om vårt personbilverksted her.

Skitten olje påvirker funksjonaliteten 

Dersom du ikke flusher girkassen jevnlig, men bare skifter deler av oljen, kan det gå utover funksjonaliteten. En girkasse med olje full av smuss kan føre til at girskift ikke oppfører seg som det skal. I verste fall kan det ende med behov for mer omfattende og kostbare reparasjoner. 

Vi tilbyr service og reparasjon av personbiler. Les mer om tjenesten her. 

Når må jeg flushe girkassen? 

Mange sjåfører merker at det er på tide å flushe girkassen fordi den begynner å oppføre seg annerledes. Dette kan du blant annet merke ved at kjøretøyet begynner å gire rart, sporadisk, eller ikke girer i det hele tatt. Når du begynner å legge merke til slike tegn og signaler, er det på tide å bestille en time for flushing av girkassen. Dette er en billig investering som forhindrer at du må ut med store summer for service og reparasjon på et senere tidspunkt. 

Vi flusher for deg 

På vårt bilverksted på Sagstua i Nord-Odal har vi et apparat som flusher girkassen svært effektivt. Operasjonen tar kun et par timer og gjør girkassen så gullende ren at du antagelig vil merke forskjell når du kjører bilen videre.

Kontakt oss 

Har du spørsmål om flushing eller andre spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Bruk kontaktskjemaet nedenfor eller finn vårt telefonnummer og vår e-postadresse her.