Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Lastebilverksted

Hos Sand-Tec har vi en egen service- og reparasjonslinje for tunge kjøretøy på over 7.500 kg. Vi disponerer 1000 m² i en isolert industrihall som dedikeres til tungbilvirksomhet.

Hos Sand-Tec settes yrkesbiler i sentrum

Sand-Tec er opptatt av å redusere ståtiden og sørge for at tiden din lastebil tilbringer på verksted skal være så effektiv som mulig. På den måten kan du som yrkessjåfør bruke tiden din på å være produktiv på veien. Derfor har vårt 1000 m² store verkstedlokale store porter og god mulighet for gjennomkjøring. Dette gir effektiv og smidig service, og våre medarbeidere får god mulighet for å utføre effektive kontroller av din lastebil.

Lastebilverksted med topp moderne utstyr

Hos Sand-Tec har vi investert i moderne utstyr fra velkjente og kvalitetssikrede leverandører som MAHA, VDO, Corghi, Stenhøj, AC Hydraulic og flere. Vi disponerer også en MAHA bremseprøver som kan betjene selv de mest ekstreme sporvidder som finnes på norske veier, også spesialtransport og utstyr bredere enn tre meter.

Kontakt oss i Sand-Tec

Har du spørsmål om våre tjenester eller behov for mer informasjon om vårt lastebilverksted? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat! Du finner vår kontaktinformasjon her.

Sand-Tec AS

Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

Org. nr.: 984 133 081

Kontakt oss

hCaptcha