Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Personbilverksted


Sand-Tec tilbyr service og reparasjoner av personbiler. Våre medarbeidere gir deg den servicen du har behov for, enten det skulle være snakk om en liten, stor eller mellomstor service. Vi tilbyr også egendefinert service dersom det skulle være behov for det.

Fastpris og lånebil ved behov

Hos Sand-Tec forstår vi at det kan være beleilig å levere fra seg bilen på service. Derfor tilbyr vi lånebil ved behov. Du får også service med fastpris, slik at det ikke er fare for store, uforutsette utgifter.

Moderne service på automatgir

Når det gjelder service på automatgir, har vi det nyeste og mest oppdaterte utstyret på markedet. Med BG PF5 serviceapparat får du den beste servicen på din girkasse. Dette er den eneste service metoden som sikrer at all olje blir skiftet ut. Tidligere har det vært vanlig å skifte olje i girkassen manuelt, men dette sikrer bare at ca. en tredjedel av oljen blir skiftet,  og kan føre til at diverse problemer oppstår. Skift heller olje hos Sand-Tec, så vet du at jobben blir utført med det beste utstyret, profesjonelt og nøyaktig!

Kontakt oss i Sand-Tec

Har du spørsmål om våre tjenester eller behov for mer informasjon om vårt personbilverksted? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat! Du finner vår kontaktinformasjon her.