Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Kjetil Gulbrandsen Bilfrakt AS

Kjetil Gulbrandsen driver Kjetil Gulbrandsen Bilfrakt AS som holder til på Skarnes i Hedmark. I staben har han tre lastebiler og to separate hengere. Gulbrandsen har holdt på med lastebiler i nesten 30 år og vet hva han ser etter når han velger verksted for service og EU-kontroll.

Les mer her.

Trailertransport AS

Morten Lorentzen driver Trailertransport AS og har mange enheter som stadig skal til EU-kontroll. Han velger alltid Sand-Tec sitt verksted på Sagstua i Nord-Odal, selv om reiseveien er litt lang. Det er det verdt når servicen er så god.

Les mer her.

Ruud Transport AS

I firmaet Ruud Transport AS har daglig leder Knut Ruud over 30 lastebiler. De holder til i Nord-Odal og har Sand-Tec på Sagstua som sitt lokale verksted for EU-kontroller og toårskontroll av digitale fartsskrivere. De er fornøyd med servicen de får hos Sand-Tec og kommer stadig tilbake med lastebilene sine.

Les mer her.

TTN Trucking AS

Med 36 lastebiler og 8 varebiler har Geir Ola Sæther i TTN Trucking AS behov for et verksted med kort leveringstid og god service. Selv om de holder til på Frogner utenfor Oslo, kjører de gjerne de seks–syv milene opp til Sagstua i Nord-Odal for service, reparasjoner og EU-kontroller hos Sand-Tec.

Les mer her.

Sand-Tec AS

Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

Org. nr.: 984 133 081

Kontakt oss

hCaptcha