Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Trailertransport AS

Morten Lorentzen driver Trailertransport AS og har mange enheter som stadig skal til EU-kontroll. Han velger alltid Sand-Tec sitt verksted på Sagstua i Nord-Odal, selv om reiseveien er litt lang. Det er det verdt når servicen er så god.

Mange EU-kontroller årlig

Med mange lastebiler som skal EU-godkjennes årlig, blir det ofte til at Lorentzen er innom Sand-Tec.

– Det jeg har fått utført hos Sand-Tec er stort sett reparasjoner og EU-kontroller. Jeg har fått gjort andre ting også, men det er her hovedtyngden ligger. Jeg har jo mange enheter så det er EU-kontroller hele tida for meg.

Kort ventetid og god service er viktig

Lorentzen trekker frem at det aller beste med Sand-Tec sitt verksted er den korte ventetiden og den gode servicen han alltid får.

– De har alltid utført arbeidet til min store tilfredshet. De er punktlige og veldig service minded. De har alltid tid til å ta meg imot hvis det haster, selv om de har mye å gjøre og egentlig har full dag. Det er det jeg anser som deres største styrke. Det koster mye med ståtid for lastebiler og derfor haster det alltid med å få reparasjoner og kontroller utført. Hos Sand-Tec tar de seg alltid tid til meg. Det er veldig viktig, forteller Lorentzen.

Han legger til:

– Jeg tror jeg aldri har opplevd at det er lenge til jeg kan få time. Hos Sand-Tec føler jeg at de står på henda for å hjelpe meg. Og det er nok ikke bare for meg, det er det miljøet der. De stiller opp for kundene sine.

– Et verksted etter mitt hjerte

Lorentzen har holdt på med lastebiler og transport i over 35 år og har sett hvordan verkstedene har utviklet seg. Han er fornøyd med at det fortsatt er noe igjen av den gamle verkstedkulturen hos Sand-Tec.

– Tidligere så reparerte man biler på verksted. I dag så dytter man inn en PC som sier at det er en feil med den og den delen. Sand-Tec er mer et verksted etter mitt hjerte. De har digitalt utstyr, men det er også et verksted som klarer å fikse ting på stedet. Er det noe, så kan de dra på en liten sveis eller skru av delen og prøve å fikse det, heller enn å bestille nytt hele tida. Det er sånt som er viktig for meg.

Ble selv anbefalt Sand-Tec

Lorentzen ble anbefalt Sand-Tec sitt verksted av en bekjent og på tross av den lange reiseveien har han fortsatt å dra dit siden.

– Jeg ble fortalt om verkstedet av en bekjent. Når sant skal sies så hadde jeg aldri havna der oppe hvis jeg ikke hadde fått det anbefalt. Det er jo ikke i det området jeg opererer. Men jeg kjører heller en time dit enn å plundre med andre verksteder her nede. Jeg holder til nede ved Gardermoen og det er mange verksteder som er nærmere, men jeg bruker Sand-Tec allikevel.

Anbefaler alle å ta turen til Sand-Tec

På spørsmål om han vil anbefale andre å ta service, reparasjon og EU-kontroll av lastebil hos Sand-Tec, svarer Lorentzen:

– Utvilsomt. Og det har jeg vel allerede gjort også. Jeg anbefaler folk å dra til Sand-Tec så ofte jeg kan. Det syns jeg de fortjener.

Sand-Tec AS

Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

Org. nr.: 984 133 081

Kontakt oss

hCaptcha