Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Dekker det sentrale Østlandet

Vårt verksted holder til på Sagstua i Nord-Odal kommune. Vi dekker et stort område på det sentrale østlandet og har stort sett kunder fra sør-Hedmark og store deler av Akershus, men også helt ned mot Oslo-området.

Høyst profesjonelt verksted

Sand-Tec er et høyst profesjonelt verksted som betjenes av kompetente fagfolk med mye kunnskap og lang erfaring. Vi utfører planlagte og uplanlagte service og reparasjoner på de fleste kjøretøy. Vi er ikke merkeavhengige og håndterer de aller fleste modeller og merker innen både personbiler, tungbiler, varebiler og busser. Vår service tilpasses hver enkelt bil, vi tar hensyn til bilens merke, hvor langt den har gått og hvor lenge den har vært på veien.

Lastebilverksted

Vårt verksted har topp moderne utstyr og en egen service- og reparasjonslinje for tunge kjøretøy. Vi er opptatt av effektiv service og gode opplevelser for kunden. Hos oss settes yrkesbilen i sentrum.

Når du utfører service på ditt kjøretøy hos oss, kan du være helt trygg på at alle retningslinjer følges og at utførelsen er profesjonell og presis. Her kan du lese mer om vårt lastebilverksted.

EU-kontroll lastebil

Våre medarbeidere utfører EU-kontroll av tungbiler og vogntog. Dette inkluderer blant annet kontroll av både trekkvogn, semitrailer, lastebil og tilhenger. Vi er ikke merkehavhengige og utfører EU-kontroll på alle merker, blant annet Mercedes, Volvo, Scania og mange flere. Her kan du lese mer om EU-kontroll av lastebil.

Godkjent fartskriververksted

Fartsskriveren registrerer all bruk av ditt kjøretøy og kan kontrolleres av både politiet og Statens vegvesen. Derfor er det viktig at fartsskriveren kontrolleres regelmessig. Som godkjent fartsskriver verksted kan Sand-Tec kontrollere dine fartsskrivere i henhold til de gitte retningslinjene. Her kan du lese mer om toårskontroll av fartsskrivere på vårt verksted.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne per telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale dersom du har flere spørsmål om våre tjenester. Her finner du vårt telefonnummer og e-postadresse.

Om oppdraget er lite eller stort, er det like viktig...

  • at det er fagmessig utført
  • at den som gjør jobben er faglært og oppdatert
  • at jobben er utført til avtalt tid
  • at prisene er fornuftige
  • at du som bileier får med gode råd på veien

Vi er godkjent verksted for alle vektklasser, fra de minste personbiler til de tyngste yrkesbiler på veien og kan derfor ta oss av alle former for reparasjoner på nesten alle bilmerker.