Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

TTN Trucking AS

Med 36 lastebiler og 8 varebiler har Geir Ola Sæther i TTN Trucking AS behov for et verksted med kort leveringstid og god service. Selv om de holder til på Frogner utenfor Oslo, kjører de gjerne de seks–syv milene opp til Sagstua i Nord-Odal for service, reparasjoner og EU-kontroller hos Sand-Tec.

– Service når det passer for meg

Sæther trekker frem den korte ventetiden og den gode servicen som to av hovedårsakene til at han alltid velger Sand-Tec.

– Det er kort leveringstid på service. Når jeg har ringt dem står jeg på verkstedet dagen etter og får service på bilen. Mange av lastebilene våre ruller 220 000 kilometer i året, så de står ikke mye stille, for å si det sånn. Da er det viktig at jeg får service når det passer for meg og ikke når det passer for verkstedet. Det er alfa og omega, forteller Sæther.

Sparer tid på å velge Sand-Tec

Et transportfirma er helt avhengig av å få rask service og kort ventetid for reparasjoner hvis noe skulle skje med bilene. Det nytter ikke å vente i fjorten dager på neste ledige time. Da taper bedriften mye penger på og det skaper utfordringer for logistikken. Derfor velger Sæther og TTN Trucking et verksted som sparer dem for unødvendig ståtid.

– Sand-Tec ligger i utgangspunktet litt feil geografisk i forhold til oss ettersom vi holder til på Frogner i Akershus, men siden alt fungerer så utrolig bra der sparer jeg likevel tid på å dra dit istedenfor å dra inn til Oslo. Jeg tenker ikke på de kilometerne. De kjører jeg gledelig.

Velger Sand-Tec med privatbilen

Sæther har god erfaring med service på både lastebil og personbil hos Sand-Tec. Derfor velger han også deres verksted for service på sin private bil.

– Som privatperson kjører jeg dit med privatbilen min. Jeg bor på Dal, men kjører gjerne de fire milene for å få service. Det gjør jeg fordi de tar bilen raskt og når det passer for meg.

Anbefaler alle å velge Sand-Tec

Sæther ble selv anbefalt å velge Sand-Tec sitt verksted på Sagstua i Nord-Odal.

– Det var en ansatt hos oss som rådet oss til å prøve det, og siden har vi fortsatt å komme tilbake. Vi har vel brukt det verkstedet i fem år nå. For oss er det kun Sand-Tec som gjelder, forteller Sæther.

Med bare gode opplevelser, er det lett å anbefale andre å velge samme verksted for sine lastebiler og personbiler.

– Jeg anbefaler alle å velge Sand-Tec. Jeg er jo så storfornøyd. Jeg anbefaler det først og fremst på grunn av den gode kvaliteten på servicen og den korte ventetiden. Her slipper du å vente fjorten dager på service. Vi bruker verkstedet til alt. Det er veldig praktisk og gjør ting enklere for oss.

Sand-Tec AS

Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

Org. nr.: 984 133 081

Kontakt oss

hCaptcha