Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Hva bør lastebilservice inkludere?

Lastebiler og andre yrkesbiler kjører ofte over 100 000 kilometer i året og trenger regelmessig service. Dette bør ikke ta for lang tid og må være grundig nok til at du kan være trygg på at det er forsvarlig å kjøre lastebilen videre. Men hva bør egentlig en god lastebilservice inkludere? Vi gir deg svaret.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille time ved vårt verksted på Sagstua i Nord-Odal

Mulighet for rengjøring 

Når lastebilene kommer inn for service er de ofte veldig skitne. For å kunne gjøre gode, grundige undersøkelser er man helt avhengig av å kunne se alle bilens deler. Derfor bør lastebilen alltid vaskes før service. Hos Sand-Tec går alle lastebiler gjennom en vaskestasjon før de sendes videre til service.

Les mer om vårt lastebilverksted her.

Digitalt diagnoseutstyr 

For at lastebilen skal få en grundig undersøkelse, bør verkstedet ha tilgang på moderne, digitalt diagnoseutstyr. Hos Sand-Tec bruker vi Texa Navigator TXTs diagnose. Med dette utstyret finner vi alt det meste som er å finne av eventuelle feil og mangler. Det sikrer deg en godt vedlikehold og trygg lastebil som kan være i tjeneste i mange år.

Skulle din lastebil ha vært på EU-kontroll? Vi er sertifisert kontrollorgan for EU-kontroll og tar gjerne imot din lastebil. Les mer om EU-kontroll for lastebil her.

Mulighet for nye deler 

En lastebilservice bør inneholde muligheten for å få nye deler på stedet, eller i løpet av kort tid. Det å bli stående på verksted i påvente av nye deler er ikke positivt for sjåførens produktivitet og skaper utfordringer for transportlogistikken. På vårt verksted har vi rask tilgang på deler med god logistikk og godt samarbeid med de største leverandørene i Norge slik at vi kan få deler sendt til oss i løpet av noen timer. Vi har også en betydelig mengde servicedeler lagerført hos oss.

Service- og vedlikeholdsplaner 

En god service tilfredsstiller de ulike bilprodusentenes retningslinjer og service- og vedlikeholdsplaner. Hvert enkelt bilmerke har sin egen plan og det er viktig at verkstedet som utfører servicen forholder seg til denne for at kravene til garantier skal gjelde.

Fagkompetanse og erfaring 

Sist, men ikke minst, er det viktig at vedlikeholdsarbeid utføres av kompetent fagpersonell. Lastebilservice skiller seg fra personbilservice fordi kjøretøyene er mye større og tyngre. De har også langt flere komplekse systemer som må undersøkes og vedlikeholdes. Dette krever en helt spesiell form for kompetanse og utstyr. Våre seks ansatte har mye fagkunnskap og lang erfaring i bransjen. De som jobber med lastebiler har fagbrev for tunge kjøretøy og mye fagkunnskap, slik at du kan være sikker på at lastebilen din er i trygge hender.

Vårt verksted på Sagstua i Nord-Odal er godkjent for toårskontroll av fartsskrivere. Les mer om tjenesten her.

Kontakt oss 

Har du flere spørsmål om vårt lastebilverksted og hva vår service inkluderer? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Bruk kontaktskjemaet nedenfor eller finn vårt telefonnummer og vår e-postadresse her.