Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Toårskontroll av fartsskriver

Fartsskriver skal i henhold til norsk lov kontrolleres regelmessig av et godkjent fartsskriververksted. Kontrollen skal finne sted senest to år etter installasjon og deretter annethvert år.

Hvorfor er fartsskriver viktig?

En fartsskriver er et moderne og elektronisk hjelpemiddel som øker trafikksikkerheten. Både politiet og Statens vegvesen kan bruke fartsskriveren til kontrollere at alle sjåfører følger de retningslinjer som er gitt. Fartsskriveren registrerer blant annet kjøre- og hviletid, samt hastighet og kilometerstand. Skriveren vil også registrere andre uregelmessigheter og eventuelle justeringer.

Her kan du lese mer om justering av fartsskriver.

Vi kontrollerer din fartsskriver

Sand-Tec er et godkjent fartsskriververksted og kan gjennomføre kontroll av dine fartsskrivere. På daglig basis er vi fire ansatte som håndterer en stor og stabil kundekrets. Våre ansatte har mye fagkunnskap og bred erfaring med både store og små oppdrag. For oss er alle oppdrag like viktige!

Med kursing gjennom Meca, Bosch, Promeister Academy, KBV og flere, har våre ansatte den fagkunnskapen som kreves for å gi deg og din bil den beste servicen.

Her kan du lese mer.

Kontakt oss

Kontakt oss dersom du ønsker toårskontroll av din fartsskriver eller har ytterligere spørsmål om våre tjenester. Du finner vår kontaktinformasjon her.