Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

 Hvordan velge riktig lastebilverksted?

Store tunge biler krever ekstra kraftig utstyr og ekstra mye fagkompetanse. Velg derfor ditt lastebilverksted med omhu. Her skriver vi om hva du bør tenke på når du skal finne verksted for din lastebil. 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille time ved vårt verksted på Sagstua i Nord-Odal

Kort ventetid 

Sørg for at du velger et verksted med kortere ventetid. Som yrkessjåfør er det viktig å ha så mye tid som mulig på veien og ikke kaste bort unødvendig mye tid på å stå stille på verksted. Med kort ventetid får du time når du trenger det og rask service, slik at du kan være tilbake på veien igjen så snart som mulig. 

Yrkesbiler i sentrum

Velg et lastebilverksted som vet å sette yrkesbilene i sentrum. Hver enkelt yrkesbil er en del av et stort logistikksystem som skal holde det gående 24 timer i døgnet. En lastebil bør ikke stå lenge utenfor systemet. Det taper produktivitet og gjør logistikken vanskelig for bedriftene og transportørene. 

Spesialtilpassede lokaler 

Et lastebilverksted kan ikke etableres hvor som helst. Lokalet bør være spesielt tilpasset bruken. Det vil si at lokalet blant annet bør ha store porter, god takhøyde og godt med gulvplass. Dette gjør det enklere for sjåførene å manøvrere bilene og gir de ansatte et bedre utgangspunkt for å kunne diagnostisere og reparere bilene. 

Moderne service- og reparasjonslinje 

Det er viktig at et lastebilverksted har en moderne service- og reparasjonslinje som gir mulighet for rengjøring og grundige undersøkelser. Linjen bør være tilrettelagt slik at mekaniker enkelt kan rengjøre bilen før den undersøkes grundig. Deretter bør det være mulighet for utbedring av eventuelle feil kort tid etter service, slik at bilene holder den standarden som kreves for å kjøre på norske veier. 

Kompetente fagfolk 

Sist, men ikke minst, er det viktig å nevne at et godt lastebilverksted bør ha fagpersonell med mye kunnskap, kompetanse og erfaring. Service på lastebiler, vogntog, busser og andre tungbiler krever mye kunnskap om komplekse systemer og en god del bransjeerfaring, og du kan tjene mye på å velge et verksted med flinke folk. 

Sand-Tec er ditt lastebilverksted

Tenker du at det kan være vanskelig å finne et verksted som tilfredsstiller alle disse kravene? Vårt lastebilverksted på Sagstua i Nord-Odal har mye av det et godt lastebilverksted bør ha. 

Hos oss får du alt på ett sted. Vi tilbyr både EU-kontroll av lastebil, toårskontroll av fartsskrivere og ordinær service for lastebiler

Hvorfor velge Sand-Tec? 

Vi setter alltid yrkesbiler i sentrum og har kortere ventetid for å redusere tiden sjåførene tilbringer på verksted. Vår 1000 m2 store industrihall er spesialtilpasset service på store, tunge biler. Våre store porter gjør det enkelt å manøvrere lastebilen og vi har god plass til å gjøre grundige undersøkelser. 

Når du kommer på service hos oss tas du gjennom vår service- og reparasjonslinje. Her kan bilen vaskes først. Deretter kjøres bilen over til vår MAHA bremseprøver. Her sjekkes og renses bremsene, før det går videre til vår kjørebaneløfter. I undersøkelsene av bilen bruker vi topp moderne, digitalt diagnoseutstyr levert av Texa. Med dette utstyret kan du være trygg på at vi finner det meste av feil og mangler. 

Kontakt oss 

Er du interessert i å få service utført hos Sand-Tec neste gang det er nødvendig? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale om våre tjenester. Bruk kontaktskjemaet nedenfor eller finn vårt telefonnummer og vår e-postadresse her