Text

Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

Button
Text

Ruud Transport AS


I firmaet Ruud Transport AS har daglig leder Knut Ruud over 30 lastebiler. De holder til i Nord-Odal og har Sand-Tec på Sagstua som sitt lokale verksted for EU-kontroller og toårskontroll av digitale fartsskrivere. De er fornøyd med servicen de får hos Sand-Tec og kommer stadig tilbake med lastebilene sine.


Sand-Tec skulle satse på EU-kontroll


Da Sand-Tec begynte å satse på EU-kontroll av lastebiler, tok Ruud med seg alle sine for kontroll. Opplegget fungerte helt topp, og siden den gang har de fortsatt å bruke Sand-Tec for EU-kontroll og toårskontroll av fartsskrivere.


– De sa at de skulle satse på tungbiler, og da sa jeg at jeg skulle komme med alt jeg har. Det gjør jeg fortsatt, forteller han.


Mye kunnskap og god beliggenhet


Ruud forteller at det aller beste med Sand-Tec og deres verksted i Nord-Odal er fagkunnskapen de ansatte har og den gode beliggenheten.


– Det beste er at de har den kunnskapen de har og at beliggenheten er helt topp for oss. Det er egentlig akkurat sånn som det skal være.


Ruud disponerer selv et eget verksted hvor lastebilene repareres. Derfor benytter de seg ikke av denne tjenesten hos Sand-Tec. Ruud forteller imidlertid at de har hørt mye bra om reparasjoner og service hos Sand-Tec av andre som bruker tjenestene:


– Det vet jeg at fungerer. Det har jo noe med gode lokaler å gjøre. Vi har eget verksted, så vi benytter oss ikke så mye av det hos dem. Men det vet jeg at andre gjør og at de er veldig fornøyd med det.


Gode lokaler gir god service og kort ventetid


– Jeg syns det er bra at de har store nok lokaler til å utføre EU-kontroll. Ved andre verksteder blir det ofte et problem med at det ikke er god nok plass for rulleprøver og sånn, her er ikke det noe problem, forteller Ruud.


Lokalene gjør det mulig for Sand-Tec å gi god og rask service. Både reparasjoner og kontroller går smidig for seg, mye takket være at lokalene er spesielt tilpasset lastebiler og at medarbeiderne har så mye fagkunnskap.


– Vi har aldri hatt noen problemer hos Sand-Tec, forteller Ruud.


Anbefaler gjerne Sand-Tec til andre


– Jeg vil anbefale Sand-Tec til andre på grunn av kunnskapen og kommunikasjonen. De svarer alltid på telefon eller ringer opp igjen, og når vi avtaler en tid så fungerer det. Det er aldri lang leveringstid. De er veldig fleksible med oss i alle fall.

Image
Fem lastebiler fra Ruuds Transport
Text

Sand-Tec AS


Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

 

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

 

Org. nr.: 984 133 081

Text

Kontakt oss

Form2
Navn
Navn er påkrevd
E-post
E-postadresse er påkrevd
Melding
Vennligst skriv en melding. Feltet er påkrevd
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon