Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Kjetil Gulbrandsen Bilfrakt AS

Kjetil Gulbrandsen driver Kjetil Gulbrandsen Bilfrakt AS som holder til på Skarnes i Hedmark. I staben har han tre lastebiler og to separate hengere. Gulbrandsen har holdt på med lastebiler i nesten 30 år og vet hva han ser etter når han velger verksted for service og EU-kontroll.

EU-kontroll og reparasjoner

Gulbrandsen velger Sand-Tec sitt verksted på Sagstua i Nord-Odal når han skal ha lastebilene inn til EU-kontroll og reparasjoner. Han forteller at han bare har hatt gode erfaringer med verkstedet.

– Jeg er veldig fornøyd med servicen hos Sand-Tec. Egentlig vil jeg si at det har vært helt eksemplarisk, forteller Gulbrandsen.

Mest fornøyd med den korte ventetiden

Ved mange verksteder er det lang ventetid. Det er uheldig for sjåfører og andre som driver selvstendig. For hver time tilbragt på verksted, taper bedriften penger og produktivitet. Service, kontroll og reparasjon bør gå så raskt som mulig.

– Jeg har hatt tre–fire EU-kontroller hos Sand-Tec. Hver gang har de vært veldig raske og levert tjenesten til en akseptabel pris. Det var heller ikke noe tull med fakturaen når den kom.

Byttet til Sand-Tec

Gulbrandsen byttet verksted fordi det gamle verkstedet ikke kunne levere tjenesten raskt nok.

– Jeg gikk over til Sand-Tec først og fremst fordi det var vanskelig å få tid andre steder. I motsetning til andre verksteder klarte Sand-Tec å levere veldig raskt og effektivt. Det er viktig når man driver selvstendig sånn som jeg gjør.

Kommer til å velge Sand-Tec igjen

Gulbrandsen er helt sikker på at han kommer til å fortsette å velge Sand-Tec for EU-kontroll og reparasjoner.

– Jeg har fått veldig god service hos Sand-Tec og kommer til å velge de igjen. Når du har lastebilen din til service eller EU-kontroll der så føler du at de gjør så godt de kan og at du får den hjelpen du trenger, forteller han.

Har allerede anbefalt Sand-Tec videre

På spørsmål om han kunne tenke seg å anbefale Sand-Tec til andre, svarer Gulbrandsen:

– Ja, det har jeg for så vidt allerede gjort.

Sand-Tec AS

Industrivegen 4 - Granerud
2120 Sagstua

Telefon: 62 97 40 50

Epost: post@sand-tec.no

Org. nr.: 984 133 081

Kontakt oss

hCaptcha