Vi tilbyr EU-kontroll, 2-års kontroll, service og reparasjoner
på lastebiler og personbiler

RING OSS

Vi er godkjent fartskriververksted

Sand-Tec ble godkjent av Statens vegvesen som fartskriververksted i 2017. Siden den gang har vi utført den lovpålagte toårskontrollen av digitale fartsskrivere. Vi er ikke merkeavhengige og kan kontrollere fartsskrivere på alle kjøretøy.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille time ved vårt verksted på Sagstua i Nord-Odal

Digitale fartsskrivere 

I Norge ble kravet om at alle fartskriverpliktige kjøretøy skulle ha digital fartsskriver i bilen innført i 2009. Den digitale fartsskriveren sørger for at konkurransen mellom ulike transportselskaper blir mer rettferdig ettersom alle sjåfører er nødt til å forholde seg til de satte kjøre- og hviletidene. Fartsskriveren kontrollerer at disse reglene følges. 

Les mer om toårskontroll av fartsskriver her. 

Spesiell kompetanse og riktig utstyr 

For å bli godkjent for å kontrollere fartskriver må verkstedet ha ansatte med spesiell kompetanse og tilgang på det utstyret som kreves for å utføre kontrollen. Det er ikke alle verksteder som har dette tilgjengelig og det er derfor ikke alle som kan utføre kontrollen. Hos Sand-Tec kan du være trygg på at du får kontrollen utført med godkjent utstyr og av kompetent fagpersonell. 

Alt på ett sted 

En stor fordel med å velge Sand-Tec som ditt verksted er at vi kan tilby alt på ett sted. Vi utfører både toårskontroll av digitale fartsskrivere, EU-kontroll og ordinær service på lastebiler, tungbiler, vogntog og busser, i tillegg til personbiler. Vi er ikke merkeavhengige og utfører arbeid på nesten alle bilmerker. Vi har også et stort delelager og et godt samarbeid med de største leverandørene i Norge, slik at vi kan få tilsendt deler vi ikke har på lager innen få timer. 

Les mer om EU-kontroll av lastebiler og vårt lastebilverksted her. Vi utfører også service og EU-kontroll på mindre personbiler. Les mer om EU-kontroll av personbil og vårt personbilverksted her. 

Kontakt oss 

Har du flere spørsmål om toårskontroll av fartsskrivere? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Bruk kontaktskjemaet nedenfor eller finn vårt telefonnummer og vår e-postadresse her.